April 9, 2012

..My buddies..


:: Assalamualaikum ::


Sedar tak sedar dah almost 4 semester Aina bergelar mahasiswi IM225 UiTM Machang.. Dalam 4 sem ni banyak suka duka pahit manis yang Aina lalui dengan kawan2 kat cni.. Gaduh2 tue normal lah! Hidup kalau x de sengketa orang kata x best.. Tapi sengketa blh jd berpnjangan....

Honestly said.. Aina miss sangat zaman-zaman semester 1.. Sume close to each other.. Masa tue pape pon yg kita buat rasa cam happening jerk.. Sume benda kita buat sama-sama... We are having a good conversation to each other.. So sweet and sangat beKERJASAMA masa tue.. Rindu gilakk.. Korang tgk sndr la betapa gembiranya kitorang dulu....




Tapi dunno la.. Sampai sekarang kitorang gembira tapi bukan gembira bersama-sama.. Masing-masing dah mula buat hal masing-masing... X perlu nak tuduh sape-sape coz kita semua yang buat salah.. Semua dah x macam dulu... Rasa macam x best sangat.. 


Honest... Saya mohon maaf..
Sekiraya saya ada mengguris hati mana-mana pihak..
Saya amat berharap agar kita dapat bersatu balik cam Sem 1..
Saya harap kita dpat saling memaafkan antara satu sama lain...
Saya harap kita dapatkan habiskan semester2 akhir kita dgn sweet memories..

3 words by you:

farihah ahmad said...

saya rindu mase kite di uitm kuantan.. <3 rinduu sangat2.. :)

Enna Mardiah said...

saya pon...
naty nk buat entry uitm kuantan plak..
hehehe.. miss sume2 la

Enna Mardiah said...

ayien.. miss ayien sgt2...

Post a Comment